ByggFranks byggkonsulter

ByggFrank består av byggkonsulter som hjälper våra kunder att realisera sina fastighetsprojekt. Vi jobbar från tidig fas då idé uppstår och behov formas till genomförande och besiktningar/godkännande.

Idéstadie

Vi jobbar mycket redan på idéstadiet där vi stöttar kunderna med idéer och ritningar kring hur deras fastighetsprojekt bäst ska gestaltas.

Förstudie

Andra kunder anlitar våra byggkonsulter för att genomföra olika förstudier gällande deras fastighet eller projekt. Det rör sig ofta om en kombination av byggtekniska frågor samt byggekonomiska frågor som kund vill ha svar på för att ta projektet vidare till nästa fas

Byggritningar

Våra arkitekter och byggingenjörer kan rita upp era projekt i olika format så som 3D-skisser, klassiska arkitektritningar med mera. Vi utgår alltid från er som kund och ert behov då vi påbörjar skiss-arbete och ritnings arbete.

Bygglovshandlingar

I de flesta större projekt krävs det godkänt bygglov från kommunen. Våra erfarna konsulter kan hjälpa er att få er ansökan och handlingar skriven på rätt sätt. Flera av våra konsulter har också arbetat på kommunen med handläggning av bygglov och vet vad som krävs för att en bygglovsansökan ska godkännas. I bygglovshandlingar så är en av de större delarna såklart att ta fram arkitektritningar, s k byggritningar.

Konstruktionsritningar

Vi har ett team av konstruktörer som arbetar med att både beräkna samt rita konstruktioner åt våra kunder. I de flesta fall kräver kommunen konstruktionsritningar för att ge dig som kund ett startbesked. Genom att du tar fram konstruktionsritningar så blir ditt projekt tydligare och du kan bättre handla upp själva entreprenaden och även få bättre priser då projektet är tydligare definierat.

Byggledning

Våra byggkonsulter anlitas i många fall av dig som kund som är byggherre för att driva ett antal entreprenörer. Du får då en professionell ledning av entreprenörerna som du anlitat.

Byggmöten

Vi kan anlitas för att hålla i dina byggmöten med entreprenörer.

Besiktningar

Vi har besiktningsmän som kan besiktiga era byggprojekt.
Vill du ha professionell hjälp med ditt byggprojekt? Eller är du osäker på hur du ska din ide eller ditt projekt vidare?
Hör av dig till ByggFrank så sätter vi upp ett förutsättningslöst första samtal eller möte för att gå igenom era önskemål och behov.