Om oss

Om ByggFrank

ByggFrank startades 2013 och har som ambition att skapa en trygghet mellan konsument och entreprenör gällande ömbyggnations- och tillbyggnadsprojekt i hemmet. Vi hjälper dig både att hitta och att kontraktera rätt hantverkare för dina projekt och vi ser till att projekten går i mål som förväntat.

ByggFrank är ett företag som arbetar med alla delar inom bygg. Samtliga medarbetare är Byggkonsulter med olika kompetenser, bl.a. byggprojektledare, arkitekter, konstruktörer, besiktningsmän, kontrollansvariga, upphandlare och jurister.

ByggFrank har även ett upparbetat nätverk med kvalitetssäkrade samarbetspartners och underentreprenörer som vi kan kontraktera med kort varsel för inköp av material och för utförande av din entreprenad.

Vår historia

ByggFrank grundades med ambitionen att hjälpa både konsumenter och entreprenörer till att skapa trygga affärer inom ombyggnation, tillbyggnader och renoveringsprojekt.
Bakom ByggFrank står ett antal erfarna entreprenörer som har byggt upp ett flertal tjänstebolag till väldigt framgångsrika och alltid med kunden i fokus.

ByggFrank är en frank, ärlig byggaktör som man kan lita på. Våra projektledare är kunniga och serviceinriktade med enda målsättning att hjälpa kunder och entreprenörer med sina projekt.

Våra värderingar

Vi som jobbar på ByggFrank samt våra anslutna hantverkare och entreprenörer präglas av vårt engagemang samt vår goda kommunikation.

Våra ledord är Trygghet, Pålitlighet och Kompetens.

Kvalitetskontroll av entreprenörer

Alla som vi ansluter till vårt nätverk har vi fått på rekommendationer. Vi träffar alltid ansvarig för företagen samt berörda hantverkare för att intervjua dem och informera om hur ByggFrank arbetar.

ByggFranks arbetsmetod

  • Vi arbetar alltid med skriftliga avtal som följer Konsumenttjänstlagen och ABS 09
  • Vi har tydliga prislistor där du som kund kan se vad ByggFranks tjänster kostar
  • ByggFrank offererar alltid allt arbete som utförs av våra UE innan utförande, så att du som kund med enkelhet kan förutse samtliga kostnader