NÖJDA KUNDER

Olika exempel på uppdrag som byggkonsulter

fariborz-2

”Proffsig hjälp med ritningar & bygglovet”

I våras bestämde vi oss att förverkliga iden om tillbyggnad av vårt hus efter en ganska lång betänketid. Vi var i kontakt med ett par byggföretag som var på besök hos oss men det kändes inte riktigt ok att anlita dessa. Efter en del research på ”nätet” valde vi ByggFrank.

ByggFrank har nu både projekterat vår tillbyggnad, ritat ritningar samt tagit hand om hanteringen av bygglov. För närvarande är anmälan till bygglovet klart och Kommunen ska inom snar tid komma med sitt godkännande. Vi kommer förstås att fortsätta samarbetet med ”Byggfrank”.

Sammanfattningsvis är min helhetsbedömning av ”ByggFrank” mycket god. Pålitlighet, hög kompetens och kvalité, trevligt bemötande, tillgänglighet, och punktlighet är det vad jag skulle beskriva företaget.

Jag skulle vilja rekommendera ByggFrank till alla som är i behov av ett seriöst företag inom byggbranschen.
Fariborz, PhD – fick hjälp med ritningar & bygglovshantering


”Mycket hög servicenivå hos ByggFrank”

”Jag har anlitat ByggFrank vid flertal tillfällen. Alla gånger har jag fått hjälp av kunniga yrkesmän samt att ByggFrank har hållit i projektet på ett mycket bra sätt.

Jag rekommenderar ByggFrank till vänner och bekanta som behöver hjälp i sitt hem.”


”ByggFrank är att lita på”

Jag har anlitat ByggFrank ett flertal gånger både privat till hemmet och till mina kunder på Anna Ski Mäkleri.

Personalen har alltid varit kunnig och serviceinriktad. Lätta att ha att göra med samt uppskattar den djupa kompetensen som flera av byggledarna och byggkonsulterna innehar.

Kan varmt rekommendera ByggFrank till personer som står inför att utföra en större renovering eller tillbyggnad. Jag gillar att de snabbt kan hjälpa till med ritningar och handlingar som ofta behövs för bygglov eller startbesked.


”Allt fungerade perfekt”

Jag driver en ekonomibyrå och behövde hjälp att bygga om mitt kontor. Då jag inte kan så mycket av bygg sökte jag en helhetsleverantör som kunde hjälpa mig förverkliga mina tankar.

Jag fick hjälp av ByggFrank för att bygga om mitt kontor. Projektledaren och hantverkarna var duktiga, höll vad de lovade och utförde ombyggnationen på mitt kontor på ett bra sätt.

Philippe, ägare av ekonomibyrå byggde om sitt kontor


Vill du också ha hjälp?

Hör av dig till oss på kundservice@byggfrank.se  redan idag så kan vi ge förslag på hur vi kan hjälpa dig med ritningar och beräkningar.