ARKITEKTRITNINGAR

Vi hjälper dig med arkitektritningar

Prisförfrågan Arkitektritningar

ByggFrank har egen personal som är utbildad på att rita arkitektritningar så som planritningar, situationsplaner, fasadritningar och snitt. Vi hjälper våra kunder med allt från idéeer, bygglovshantering till arkitektritningar.

Vi kan hjälpa till med alla delar

  • Arkitektritningar
  • Byggritningar
  • Konstruktionsritningar
  • Bygglov & bygglovshantering
  • Projektering
  • Beräkningar

Behöver du hjälp av byggkonsulter?

ByggFrank har utbildad personal som kan hjälpa er med alla era behov av såväl ritningar som beräkningar. Vi hjälper till med både arkitektritningar (A-ritningar) och konstruktionsritningar (K-ritningar). Vi kan också hålla dig i handen i hela bygglovsprocessen från idé till genomförande av ditt byggprojekt.


Arkitekt

Oavsett det gäller bygglovsritningar, byggnation av villa, inredning av bostad, ytoptimering eller ljusdesign kan man med fördel använda sig av en arkitekt som kan rita upp de önskade ideerna enligt konstens alla regler.

Att anlita en arkitekt ger många bra kreativa idéer och en ändrad planlösning eller tillbyggnad kan, om det görs rätt, kraftigt höja bostadens marknadsvärde. Allt handlar om att optimera både funktion och utseende för att skapa en bra bostad att leva i.


Bygglov & bygglovshantering

Vill ni flytta köket, bygga till huset eller göra förändringar i fasaden? Då måste ni antingen lämna in bygganmälan eller ansöka om bygglov hos kommunen.

Våra arkitekter vet vad som krävs och har dagligen kontakt med stadsbyggnadskontor och kommunhandläggare.


Konstruktionsritningar

ByggFrank har också egna konstruktörer som gör konstruktionsritningar åt våra kunder. Detta gör att ni via en part kan få hjälp med allt det som behövs gällande att rita och räkna till ert byggprojekt. Här kan du läsa mer om våra konstruktionsritningar.

Tveka inte att kontakta oss för en diskussion om just ditt projekt.