BADRUM

LÅT OSS FÖRVERKLIGA DIN IDÉ

Prisförfrågan badrum

Vi är experter på badrum och har erfarenhet av att renovera badrum av alla olika slag. Vi kan både hjälpa dig med hela eller med delar av badrumsprojektet – och dessutom inhandling av material.

Vi hjälper dig med

  • Badrumsrenovering i Storstockholm
  • Badrumsinredning, modul- eller platsbyggd
  • Ljussättning
  • Pool och poolhus
  • Bastu
  • Materialval – kakel, natursten, kranar, porslin m.m.

 

Vi har stor erfarenhet av badrum

Ingen badrumsrenovering i Stockholm är för stor eller för liten för oss på ByggFrank. Vi har renoverat många badrum i Stockholm de senaste åren. Allt från lyxiga vindsvåningar med exklusiva material både på väggar och golv, till enklare “Stockholmsduschar” med minimalt utrymme där budget är i fokus.

Vi på ByggFrank har ständigt flera badrumsrenoveringar på gång parallellt. När du anlitar ByggFrank kan du känna dig trygg med att vi följer alla branschregler avseende tätskikt och vi har heller aldrig fått en reklamation gällande tätskikt i badrum.


Tryggheten i att anlita experter

Vid badrumsrenovering är det alltid viktigt att anlita en fackman i och med de risker för vattenskador som kan uppstå ifall arbetet utförs på fel sätt. Den anlitade entreprenören måste ha våtrumsbehörighet för att försäkringen ska gälla om olyckan är framme. En vattenskada i ett badrum får ofta stora ekonomiska konsekvenser. Det är en trygghet för dig som kund att anlita våra erfarna och behöriga hantverkare som kan alla branschregler för exempelvis fuktspärr och avrinning utan och innan.

Förutom att hitta rätt entreprenör ska många beslut också tas vad gäller material för golv och väggar, färgsättning och kvalitetsnivå på inredning. Är renoveringen omfattande kanske badrummet till och med ska flyttas till ett annat läge. Vi finns med dig hela vägen för att bolla idéer och göra dina val så enkla som möjligt.


Helhetslösning eller hjälp med delar av projektet?

Dina önskemål och behov avgör alltid hur involverade vi är i projektets olika delar. För design och materialval kan vi vara ditt bollplank, eller så kan vi ta fram hela designen och göra materialvalen åt dig.


Boka ett hembesök

Hör av dig till oss på info@byggfrank.se redan idag och boka in ett hembesök så kommer vi och inspekterar förutsättningarna för projektet.

Har du svårt att komma igång med ditt projekt?

Skriv in din e-postadress nedan så kan du få en checklista som hjälper dig komma igång med projektet!


[/row]