DRÄNERING

VI DRÄNERAR DIN HUSGRUND OCH KÄLLARE

Prisförfrågan dränering

Att dränera ett helt hus kräver ett omfattande förarbete som kan vara svårt för gemene man att utföra. Med ByggFranks entreprenörer kan du få hjälp av proffs som besitter stor kunskap och inte minst lång erfarenhet av dräneringsjobb.

Vi genomför alla slags dräneringsjobb

  • Suterränghus
  • Enplanshus
  • Hus med källare
  • Vanliga villor

Dränering av husgrund

Tanken med en dränering är att leda bort fukt och ytvatten från huset och då främst från husgrunden. En felaktigt utförd dränering kan medföra stora fuktskador på huset och grund, dessa kan ta lång tid innan man upptäcker och är ofta mycket kostsamma att åtgärda. Därför är det viktigt med en regelmässig utförd dränering och att ha uppsikt över när huset kan behöva dräneras igen, en tumregel brukar vara att en husgrund bör dräneras efter 25 till 35 år beroende på var den ligger.

Det krävs ofta lång erfarenhet för att kunna välja rätt dräneringslösningar. Vi vet att inget dräneringsjobb är det andra helt likt – alla hus har sina unika förutsättning med vinklar och kringliggande mark.

Hus med källare är något vi har specialiserat oss på att dränera, vilket också är den vanligaste typen av dräneringsjobb. Det är mycket som är viktigt att tänka på vid dränering av källare, exempelvis hur djupt källarplanet går och hur huset ser ut under marken. Med vår erfarenhet hittar vi en lösning som passar just ditt hus!


Få offert på dränering

Hör av dig till oss på info@byggfrank.se redan idag och boka in ett hembesök så kommer vi och inspekterar förutsättningarna för just ditt projekt.