KÖK

VI VILL FÖRVERKLIGA DITT DRÖMKÖK

Prisförfrågan kök

Oavsett vilket kök du drömmer om kan vi på ByggFrank som helhetsleverantör hjälpa dig förverkliga det. Vi gör allt från montering av kök till helhetsansvar och planering av hela projektet.

VI BYGGER KÖKET ÅT DIG

  • Standardkök
  • Exklusiva kök
  • Vi drar om el och rör ifall det behövs
  • Helhetsleverantör av ditt kök

Renovera kök

Med vår långa erfarenhet av köksrenoveringar arbetar vi på ByggFrank efter en utarbetad process som gör renoveringen så enkel och smidig som möjligt för dig som kund. Du får en personlig kontaktperson som ansvarar för hela projektet och som i sin tur arbetar mot våra pålitliga och kompetenta hantverkare.

Att vi erbjuder genomgående hög kvalitet på alla tjänster och material är anledningen till att ByggFrank idag är förstahandsvalet för många som renoverar kök i Stockholmsområdet. Testa oss du också!

Kontakta oss redan idag med dina tankar kring projektet så återkommer vi med en kostnadsfri offert – helt utan förpliktelser.


Renovering av kök i olika stilar

ByggFrank är specialister på köksrenoveringar i Stockholm och har omfattande erfarenhet av projekt i alla storlekar. Tillsammans med entreprenören koordinerar vi alla insatser från olika hantverkare. Alla yrkesgrupper osm du normalt vore tvungen att samordna på egen hand – som arkitekter, konstruktörer, snickare, golvläggare m.fl. – tar vi och entreprenören hand om så att du kan fokusera på helheten. Våra medarbetare och samarbetspartners är alla specialister inom sitt område och lämnar inget åt slumpen.

Vi erbjuder också kompletta lösningar där alla produkter och tjänster kombineras till ett paket med attraktiv prislapp. Handlar du till exempel kök av oss i Stockholmsregionen kan vi erbjuda en helhetslösning med allt från planering och transport till montering och färdigställande på plats.

Oavsett tjänsternas omfattning lämnar vi naturligtvis garantier på allt material och allt arbete vi utför. Du behöver heller inte oroa dig för att kostnaderna drar iväg, eftersom vi jobbar med fasta priser.


Du bestämmer – för oss är inget omöjligt

Vi bygger alla slags kök – från de i dag vanligaste i skandinavisk stil, ljusa och fräscha med enkla former, till de mer extrema som inspirerats av de senaste modetrenderna med avancerade ljussättningar och tekniska lösningar. Och allt däremellan förstås.

Den enda begränsningen är faktiskt din fantasi. Om konstruktionen i ditt hus tillåter kan vi t.ex. ta ner en vägg och öppna upp mellan kök och vardagsrum, sätta in ett nytt eller ett större fönster, lägga in klinker- eller parkettgolv, sätta halogen-spotlight och högtalare i taket (eller varför inte i golvet!). Det finns precis hur många möjligheter som helst och vi kommer göra allt för att möta dina önskemål och underlätta alla svåra beslut.


Med kvalitet och miljö i fokus

Ett kvalitets- och miljötänk genomsyrar hela verksamheten på ByggFrank. Vi tillämpar en miljöpolicy som bland annat går ut på att vi i första hand väljer material som producerats så miljövänligt som möjligt. Dessutom ser vi till att inköp och transporter samordnas och effektiviseras i möjligaste mån för att minimera miljöpåverkan.

Har du svårt att komma igång? Skriv upp dig på vår nyhetsbrev och få tillgång till våra checklistor som hjälper dig komma igång med ditt projekt!