RENOVERINGAR

BYGGFRANK HAR HJÄLPT MÅNGA FAMILJER

Prisförfrågan renoveringar

Vare sig det rör sig om en lägenhetsrenovering eller att bygga ut din villa kan du känna dig trygg med att våra hantverkare har mångårig erfarenhet.
ByggFrank hjälper dig och din familj att få ditt drömhem på plats.

Vi hjälper dig med

  • Ytskiktsrenovering (nya tapeter, målning, golv, fönster, fasad, etc.)
  • Planlösningsändringar
  • Konstruktionsritningar
  • Tillbyggnad eller bygga på ett extra våningsplan
  • Inredning av källare
  • Spaavdelning med relax, gym, pool, bastu
  • Terrasser, balkonger och trädgårdsdesign

Renovering av villa och lägenhet

Med vår samlade breda kompetens kan vi hjälpa er hela vägen, från arkitektur och konstruktion till byggnation. Med professionella hantverkare som leds av duktiga byggledare så lyckas vi tillsammans att genomföra byggprojektet. Ni som kund blir nöjda och vi får ett smärtfritt projekt.

Redan från dag ett tar vi ansvar för ert projekt och er tidplan. Vi har uppstartsmöten och veckomöten tillsammans för att få projektet att flyta smidigt framåt.

En renovering innebär många val för dig som kund. Vi hjälper er att strukturera upp alla dessa val utifrån era önskemål, samtidigt som vi filtrerar utbudet på marknaden. Därmed sparar ni väldigt mycket tid som annars skulle gått till att leta specifika material och varor på nätet eller i butiker. I stället kan ni luta er tillbaka och säga ja eller nej till det vi föreslår.

Boka ett hembesök

Står du inför att renovera din lägenhet, hus eller villa i Stockholm? På ByggFrank hjälper vi dig att översätta din vision till verklighet – kontakta oss redan i dag för att boka ett hembesök!

Har du svårt att komma igång? Skriv upp dig på vår nyhetsbrev och få tillgång till våra checklistor som hjälper dig komma igång med ditt projekt!