TILLBYGGNAD och UTBYGGNAD

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Prisförfrågan tillbyggnader

ByggFrank har genomfört många tillbyggnader runt omkring Stockholm. Vi erbjuder dig som kund en helhetslösning där vi är med från första spadtaget till att den sista takpannan läggs. Vi kan t o m hjälpa dig med bygglovshandlingar, konstruktionsritningar med mera.

Vi kan hjälpa till med alla delar

  • Ritningar, konstruktionsberäkningar och planer
  • Marken och geoteknisk undersökning
  • Bygglov & bygglovshandlingar
  • Markarbete & grundläggning
  • Byggnation

Är det dags att bygga ut ditt befintliga hus?

Vi på ByggFrank vill gärna vara med hela vägen. Känslan att vara med och skapa något helt nytt tillsammans med dig som kund är inte bara värdeskapande för dig, utan också mycket tillfredsställande för oss som leverantör.

Idag är det en djungel av instanser och entreprenörer som ska vara inblandade när du ska göra en tillbyggnad. Vi tar ansvaret för hela byggprocessen och finns med dig genom alla steg – från grunden till slutlig färdig tillbyggnad.


Vi hjälper dig med ritningar

För att göra en tillbyggnad måste du som kund ha bestämt dig för vad du ska bygga. I nästan alla fall så tar du hjälp av en arkitekt och ibland senare av en konstruktör som hjälper dig att rita upp tillbyggnaden samt dess konstruktion. Ovan ritningar skickas in till kommunen i en s k bygglovsansökan. För att få bygga till måste du som kund ha fått beviljat bygglov.

ByggFrank har inhouse egen personal som kan både hjälpa till med ritningar och/eller konstruktionsritningar, s k K-ritningar.


Vi gjuter grunden till din tillbyggnad

Grunden är ett viktigt första steg i projektet som vi har lång erfarenhet av.

När det gäller tillbyggnader är det viktigt att veta vilka markförhållanden som råder där du ska bygga. Att ta fram rätt grundkonstruktion gör vi tillsammans med grundleverantören och vi rekommenderar den bästa lösningen för just ditt hus. Du kanske ska använda krypgrund, platta på mark, källargrund eller plintgrund.

Utifrån de rådande förutsättningarna kan vi hjälpa dig att ta fram ett fastpris för grundprojektet också.

Läs mer om grunder här.


Erfarna projektledare för dig

Vi sätter upp en unik process för dig som kund. Vi sätter upp uppstartsmöten, veckomöten samt övrig dokumentation som krävs för att en tillbyggnad ska bli ett behagligt projekt i hemmet.

Tveka inte att kontakta oss för en diskussion om just ditt projekt.


Kontakta oss så bokar vi in ett hembesök

Vi tar gärna ett hembesök för att träffa dig och din familj. Se till att ha förberett så mycket som möjligt kring ert projekt. Vet ni vad ni vill gällande yta? Invändigt? Vädertätt? Ritningar? Låt oss ta en diskussion så ska vi hjälpa er.

Tveka inte att kontakta oss för en diskussion om just ditt projekt.

Har du svårt att komma igång? Skriv upp dig på vår nyhetsbrev och få tillgång till våra checklistor som hjälper dig komma igång med ditt projekt!